Hyvän ruoan festivaali Food & Fun lähestyy ja ruokalajeissa hyödynnetään saariston raaka-aineita. Fishing Patrol on mukana asiaan liittyvällä Catch & Cook konseptilla.
Mikä sitten on Catch & Cook?
Osaavan oppaan johdolla toteutettu rento kalastustapahtuma johon kuuluu kalojen käsittely ja valmistus.
Lukuisista tiedusteluista johtuen paljastamme onnistuneen Catch & Cook reseptin.
Ja tässä tarvikkeet:
1 kpl Fishing Patrol kalastusoppaita, tarvikkeineen (vene, kalastusvälineet jne.)
Ennakkoluulottomia asiakkaita, tarpeellinen määrä. Käytimme HöperötPöperöt ja Makuseutu bloggareita.
1 kpl valokuvaajia, Jouni Kuru
Oikeanlainen kalastuspaikka
Oikein valitut vieheet
Ravintola Cindy kalojen käsittelyä varten
Kokki
Valmistusohje:
Kokoonnutaan laiturille, lisätään pelastusliivit ja asennetaan asiakkaat veneeseen oppaan keralla.
Tässä vaiheessa ollaan jo aurinkoisella tuulella, satoi tai paistoi.
Siirretään vene sopivalle apajalle kalojen saalistukseen jännityksen vallatessa mielen.
Lisätään oikeanlainen jigi virveliin ja uitetaan jigiä sopivalla liikkeellä kunnes ahven nappaa.
Asiaan kuuluvan kahvitauon jälkeen jigin uittamista jatketaan, kunnes on saatu tarpeellinen määrä ahvenia.
Siirretään vene sisältöineen takaisin laiturin kupeeseen sekä poimitaan ahvenet mukaan ja siirrytään ravintola Cindyyn.
Ahventen käsittely suoritetaan Fishing Patrolin opastuksella.
Kalojen käsittelyn jälkeen siirrytään ravintolan puolelle odottamaan Cindyn kokin loihtimaa herkullista kala-ateriaa joka oli loistava!
Siinä resepti pähkinänkuoressa, ota yhteyttä niin suunnitellaan Teille oma resepti.
Täytyy todeta päivän olleen erittäin mukava, suurkiitos Emmi, Virve ja Jouni! Tässä mukana olleiden bloggareiden linkit:
http://ruoka.ts.fi/hoperot-
http://ruoka.ts.fi/